Flexibiliteit troef! Wilt u een alles-in-éénoplossing? Ga dan voor een pack met terminal, betaalschema’s én services! Stelt u liever zelf uw betaaloplossing samen? Geen probleem: u kunt de verschillende elementen ook afzonderlijk bestellen.

Onze packs

Kies voor een alles-in-één oplossing met een terminal, betaalschema’s en extra diensten. Hiermee opteert u ook voor één factuur, één bedrag en één gesprekspartner. Duidelijkheid die u vast apprecieert. 

Log in om meer te weten

Meer details? Hier vindt u alle informatie over onze Blue packs.

Worldline packs

Odoo text and image block

Een betaalterminal

Voor elke sector hebben we de geschikte oplossing: van toonbankterminals, over mobiele tot kaartlezers. Stuk voor stuk gebruiksvriendelijk, toekomstgericht (zoals betalen met de smartphone) en veilig voor u en uw klanten.

Naast een betaalterminal hebt u ook een contract voor de verwerking van uw transacties nodig (afhankelijk van de betaalschema’s die u wenst te aanvaarden).

Ga ervoor


Betaaltransacties

Consumenten verwachten vandaag dat ze met de kaart of mobiel kunnen betalen, ook voor kleinere bedragen. Zorg voor een ruime keuze aan betaalmiddelen, van het zeer populaire Bancontact, Visa en Mastercard, tot de meer exotische schema’s als Diners Club/Discover, CUP, JCB,…

Hoe meer keuze aan betaalmiddelen, hoe groter de besteding in uw zaak.

Ga ervoor
Odoo text and image block

Odoo image and text block

Accessoires

Een extra kabel, papierrolletjes, nieuwe batterij of printer nodig voor uw terminal? Kies uit ons ruime aanbod!

Ga ervoor

Bijstand

Kies uw technische of administratieve bijstandsformule in functie van uw handelszaak of behoeften.

Ga ervoor

Odoo image and text block

Een solide basis40 jaar ervaring maken van Worldline de uitgelezen partner voor alle aspecten van elektronisch betalen. Met de Worldline Packs bent u zonder zorgen klaar voor de toekomst en voor klanten uit de hele wereld. 

Unieke services voor bewuste groei 

Kennis van zaken doet uw business groeien. Daarom bieden onze Packs u sterke tools & services die u meer inzicht geven in uw transacties en groeicijfers. 

Laat Worldline uw marketing versterken 

Trek met onze marketingdiensten nieuwe klanten aan en bind uw bestaande kopers op een sympathieke manier aan uw zaak. 

Technische of administratieve hulp nodig?

Wij helpen u graag verder of adviseren u bij technische of administratieve vragen.