Bankkaarten

Bancontact, het favoriete betaalmiddel van de Belgen

Betalen via Bancontact wordt steeds populairder: zowel voor transacties in winkels met de kaart als voor betalingen met de smartphone dankzij de SmartPay-oplossing van Worldline. Voor e-commerce en m-commerce betalingen kan er met de Bancontact-app betaald worden.

Bestel


Kredietkaarten

Kredietkaarten

Bij een betaling met een kredietkaart gaat het geld niet meteen van de rekening van uw klanten. Dat geeft hen de mogelijkheid om een groter bedrag te besteden. Worldline biedt u aansluitingen aan voor de populairste kredietkaarten: Visa, Mastercard, Diners Club/Discover, China Union Pay, JCB en American Express.


Bestel


Maestro / V PAY

Hiermee kunnen buitenlandse klanten ook zonder kredietkaart bij u betalen. Dankzij Maestro en V Pay hoeven ze enkel hun internationale bankkaart in uw terminal te stoppen en de betaling met hun code te bevestigen. Dat is makkelijk voor hen én voor u.

Bestel


Elektronische maaltijdcheque

Hebt u een horeca- of voedingszaak, dan is het aanvaarden van Ticket Restaurant van Edenred, eLunch Pass van Sodexo en maaltijdcheques van Monizze een goede zet om nieuwe klanten aan te trekken.

Bestel

Odoo text and image block